fbpx
vshosting~

E-shop Laklara.cz provozovaný digitální agenturou Creepy se stal už na svém počátku srdeční záležitostí pro milovnice módy. Jejich tehdejší webhostingové řešení však pomalu přestávalo stačit náporu zákaznic, zejména během uvádění nové kolekce. Proto se rozhodli zvolit dedikované řešení od vshosting~, čehož důsledkem byla zvýšená spokojenost jejich zákaznic, kterou daly e-shopu hlasitě najevo.

Od přechodu k vshosting~ v digitální agentuře Creepy navíc pozorují celou řadu technických zlepšení. Například načítání webu Laklara.cz se zrychlilo skoro o 20 %, z 2,40 na 1,93 sekund. A doba přesměrování klesla o 36 %! Změna je velmi znát i na odezvě serveru, která se zlepšila téměř o polovinu.

E-shop Laklara.cz, který spravuje digitální agentura Creepy, mívá na webu v době uvádění nových kolekcí i 1 000 zákazníků naráz!

Pod odvážným jménem Creepy se skrývá zlínská digitální agentura, která vyvíjí weby a e-shopy na míru. Mnohé z webů také následně opečovává a rozvíjí, což je i případ populárního e-shopu Laklara.cz. Ten běží na systému Woocommerce, který Creepy Studio přizpůsobuje na míru každému projektu.

Laklara.cz je e-shop s ručně vyráběným oblečením pro ženy. Každý měsíc na něm představují novou kolekci, při které je na e-shopu až 1 000 zákazníků současně. Laklaru studio Creepy původně hostovalo na sdíleném byznys hostingu od Websupportu, ale toto řešení už při launchi kolekcí praskalo ve švech. Hledali tak alternativu, která by to zvládla.

Proč se rozhodli pro vshosting~?

Na základě pozitivních referencí se v Creepy rozhodli převést Laklaru na dedikovaný server od vshosting~. Líbilo se jim, že chápeme jedinečnost každého projektu a rádi jim vyjdeme vstříc ohledně individuálního hardwaru i služeb. 

Od března 2021 tak e-shop Laklara běží v našem datacentru v Hostivaři, a to na vlastním vyhrazeném serveru. Díky vzdálenému přístupu mohou v Creepy vše pohodlně obsluhovat ze svých počítačů. 

„Jsme maximálně spokojení, server běží jak má a neevidujeme žádné výpadky. Vaše podpora je rychlá, a na čemkoliv se dá v pohodě domluvit.“

David Žák
společník v agentuře Creepy

Výsledky, které přinesl přechod k vshosting~

Čísla z Google Analytics hovoří za vše. Průměrná doba načítání stránek Laklara klesla o 19,49 %, průměrná doba odezvy serveru klesla o neuvěřitelných 48,31 % a průměrná doba potřebná k připojení k serveru se snížila o 39,01 %. 

Co se týká tržeb, u Laklary je to velmi specifické – každá nová kolekce se velmi rychle vyprodá. Výše tržeb tak do velké míry závisí na tom, kolik toho vyrobí. Pokud by tomu tak ale nebylo, je velmi pravděpodobné, že i na prodejích by zlepšení byla znát.

Pozitivní zákaznická odezva překonala veškerá očekávání

Nejdůležitější ale je, že se ozvaly stovky nadšených zákaznic hned po spuštění nové kolekce. Pochvalovaly si, o kolik rychleji a spolehlivěji e-shop nyní funguje. A to, i když je na něm velký nával kvůli představování nových produktů.

Tady je pár reakcí spokojených klientek:

Jak hodnotí spolupráci s námi

“Společnost vshosting~ nám pomohla vyřešit problémy, které jsme měli s předchozím řešením. Nový server s přehledem zvládá spuštění nových kolekcí a zákazníci La Klary zaznamenali zvýšení rychlosti celého e-shopu ihned po nasazení.” David Žák, společník v Creepy

Zajímá vás, jak pomůžeme i vašemu e-shopu? Napište nám na obchod@vshosting.cz. A do druhého pracovního dne se vám ozveme.

Během 17 let jsme provedli úspěšnou migrací stovky klientů. Pomůžeme i vám.

  1. Domluvte se na konzultaci

    Stačí nám zanechat kontakt. Obratem se vám ozveme.

  2. Bezplatný návrh řešení

    Nezávazně probereme, jak vám můžeme pomoct. Navrhneme řešení na míru.

  3. Profesionální realizace

    Připravíme vám prostředí pro bezproblémovou migraci dle společného návrhu.

Zanechte nám svůj e-mail nebo telefon




    Nebo nás kontaktujte napřímo

    +420 246 035 835 V provozu 24/7
    konzultace@vshosting.cz
    Zkopírovat
    Obratem se vám ozveme