fbpx
vshosting~

Dognet díky vshostingu dosahuje vysoké dostupnosti a výkonu

~

Hledali jsme řešení, jak zajistit co největší dostupnost našich služeb. Okamžitě od začátku spolupráce s vshostingem jsme zaznamenali významný nárůst nejen v dostupnosti našich služeb, ale i v jejich výkonu.

icon -

V digitálním světě znamená každá sekunda nedostupnosti promarněnou příležitost. Slovenská affiliate síť pro Střední Evropu a Balkán Dognet proto hledala spolehlivého partnera, který by zajistil maximální dostupnost jejich služeb. Rozhodli se pro vshosting. Tato volba se ukázala jako nejen správná, ale i klíčová pro jejich podnikání.

Dognet v číslech

icon -
2013

založení Dognetu

icon -
15 milionů eur

v provizích vyplacených publisherem do roku 2023

icon -
15

členů Dognet týmu

icon -
100% pokrytí

všeho, co inzerent a publisher reálně potřebuje a vyžaduje

Máte zájem o podobný hosting? Pojďme si nezávazně promluvit.

Aktuálně provozované služby

Identifikace klíčových výzev: cesta Dognetu za stabilním hostingem

Jak Dognet rostl, bylo nutné přejít ze sdíleného webhostingu na robustnější a spolehlivější hostingovou infrastrukturu. Jak poznamenal Managing Director Dognetu Štefan Polgári: „Když jsme rostli, hledali jsme řešení, jak zajistit co největší dostupnost našich služeb. Vlastní serverové administrátory jsme nechtěli a nechceme, takže jsme pátrali po externím partnerovi. Po několika měsíčním tendru jsme vybrali vshosting. A vůbec toho nelitujeme. Právě naopak.“

Maximální bezpečnost, špičková rychlost a vysoká dostupnost

Na počátku spolupráce navrhl tým expertů z vshostingu pro Dognet infrastrukturu kompletně na míru, a to plně spravované dedikované clusterové řešení s vysokou dostupností s použitím virtualizace na prvotřídních procesorech AMD Epyc. Toto řešení, doplněné o enterprise-level centrální úložiště od NetAppu, umožnilo dosáhnout vysoké dostupnosti, špičkové rychlosti a maximální bezpečnosti pro kritické aplikace Dognetu.

Přechod k vshostingu umožnil Dognetu využít vyhrazené HA (High Availability) prostředí, nejmodernější procesory, a kompletní monitoring a management všech systémů, včetně load balancerů a databází.

Přechod k vshostingu nám nejen zajistil potřebnou škálovatelnost pro růst, ale také cenovou optimalizaci díky nejlepšímu poměru cena/výkon.

S vshostingem dosáhl Dognet měřitelných výsledků

Okamžitě od začátku spolupráce Dognet zaznamenal významný nárůst v dostupnosti a výkonu svých online služeb. „Byla to správná volba a počítáme s vshostingem i do dalších let,“ uvedl Štefan Polgári s důvěrou v trvalý růst a prosperitu díky podpoře vshostingu.

Pohled do budoucnosti: dlouhodobá vize a plány na rozšíření

Příběh Dognetu ukazuje, že správný technologický partner může pomoci překonat výzvy růstu, významně pomoci a zajistit budoucnost digitálního podnikání. Ve vshostingu jsme hrdí, že můžeme být součástí tohoto úspěchu.

S vshostingem jsme velmi spokojeni. Je to náš strategický partner, kterého můžu jedině doporučit.

Během 17 let jsme provedli úspěšnou migrací stovky klientů. Pomůžeme i vám.

  1. Domluvte se na konzultaci

    Stačí nám zanechat kontakt. Obratem se vám ozveme.

  2. Bezplatný návrh řešení

    Nezávazně probereme, jak vám můžeme pomoct. Navrhneme řešení na míru.

  3. Profesionální realizace

    Připravíme vám prostředí pro bezproblémovou migraci dle společného návrhu.

Zanechte nám svůj e-mail nebo telefon




    Nebo nás kontaktujte napřímo

    +420 246 035 835 V provozu 24/7
    konzultace@vshosting.cz
    Zkopírovat
    Obratem se vám ozveme