fbpx
vshosting~

Rychlost e-shopu spolu s kladnou zákaznickou zkušeností hraje stěžejní roli pro nákup. Při pomalém načítání stránek návštěvník stránek často odejde. Jestli je to i váš problém, se můžete dozvědět v Google Analytics a u metriky bounce rate, která znamená okamžitý odchod ze stránek.

A bohužel často ke konkurenci. Nepodceňovat rychlost e-shopu je důležité i pro opakovaný nákup. Pokud vše běží tak, jak má, ušetříte později peníze za marketing. Protože vyšší rychlost stránek vede k větší zákaznické spokojenosti. A spokojený zákazník znamená vracející se zákazník, který k nákupu nepotřebuje „pošťouchnout“ reklamou.

Rychlejší e-shop doma i za hranicemi

Díky vlastním CDN popům od Evropy po USA dokážeme ve vshosting~ zrychlit prakticky každý e-shop a snížit zátěž na vámi používaných serverech. CDN je ideální pro e-commerce, vysoce navštěvované weby a v úvodu zmiňované globální projekty. Ale má velký smysl i pro lokální e-shopy s místní klientelou. 

Kvalitní CDN vám totiž pomůže zrychlit e-shop i doma a zajistí i vyšší provozní bezpečnost. Nespornou výhodou je i částečná ochrana před DDoS útoky. CDN od vshostingu pomáhá i lokálním projektům zvládat návštěvnostní špičky. 

Automatická komprimace obrázků

CDN lze využít i k úpravě kvality, automatickému převodu do webp pro prohlížeče, které jej podporují, a ke komprimaci obrázků, takže už nemusíte předgenerovávat obrázky v různých velikostech. A tím dojde ke značné úspoře místa i odlehčení zátěže serveru. Navíc naše CDN odstraní přebytečné pozadí, tudíž se obrázek automaticky ořízne na velikost objektu a vy nemáte žádné bílé a přebytečné okraje. Také vám k obrázkům přidáme vodoznak, takže se nemusíte obávat jejich zneužití třetími stranami. To u nás oceňují zejména zpravodajské weby.

To všechno jsou funkce, za jejichž přidání byste normálně platili nemalé peníze vývojářům. Všechna tahle úprava obrázků přináší výrazné zrychlení webu. Např. u velkého e-shopu se zdravotnickým materiálem došlo díky těmto úpravám k výrazné úspoře místa. Jeden jpeg obrázek měl velikost 272 kB, s běžnou volně dostupnou komprimací na webu dosáhl 67 kB, s naší CDN na webp měl 32 kb. (To vše automaticky, bez ručního přidávání.) Představte se takové ušetření místa u všech vašich obrázků na webu. Paráda, že? A to výrazně pomůže ke zrychlení webu.

Poznámka na konec: Naši CDN můžete klidně využívat i pokud máte hosting od jiného poskytovatele.

Během 17 let jsme provedli úspěšnou migrací stovky klientů. Pomůžeme i vám.

  1. Domluvte se na konzultaci

    Stačí nám zanechat kontakt. Obratem se vám ozveme.

  2. Bezplatný návrh řešení

    Nezávazně probereme, jak vám můžeme pomoct. Navrhneme řešení na míru.

  3. Profesionální realizace

    Připravíme vám prostředí pro bezproblémovou migraci dle společného návrhu.

Zanechte nám svůj e-mail nebo telefon




    Nebo nás kontaktujte napřímo

    +420 246 035 835 V provozu 24/7
    konzultace@vshosting.cz
    Zkopírovat
    Obratem se vám ozveme