fbpx
Damir Špoljarič

Po více než roce jednání do vshosting~ vstoupily 3 investiční skupiny z Německa: Pecunalta, BrainWeb Investment a Quines Capital. Jde o investiční skupiny, které mají účast na projektech jako PlusServer (největší managed provider v Německu a jeden z největších v Evropě), PLESK, cPanel, CloudLinux, GoDaddy (největší světový hostingový poskytovatel z USA), či Acronis, a které pomohou vshosting~ v jeho plánované mezinárodní expanzi na další zahraniční trhy.

„Jsme nadšeni, že investiční skupiny, za kterými stojí významné osobnosti světového hostingu, vidí ve vshosting~ a jeho současných i nových službách velký potenciál“, řekl Damir Špoljarič, CEO vshosting~.

Na fungování vshosting~ či jeho vedení se nic nemění. „Vedení společnosti zůstává zachováno v nezměněné podobě. Pro klienty ani náš tým se nic nemění kromě faktu, že spoluvlastníkem vshosting~ jsou nově významné a silné investiční skupiny připravené posunout vshosting~ rychleji dopředu. Tuto investici považuji nejen za největší událost na českém hostingovém trhu, ale zejména největší událost pro vshosting~ od doby jeho vzniku“, dodal Damir Špoljarič.

Všichni naši klienti tak mohou touto změnou očekávat další a rychlejší zkvalitňování a rozšiřování našich služeb, bez jakéhokoliv dopadu na stávající úroveň všech služeb, či náš tým.

I nadále plánujeme nadále zkvalitňovat služby, rozšiřovat služby jako vshosting~ CDN, zavádět nové služby jako je AI cloudová platforma Zerops a zejména velmi aktivně vstupovat na nové trhy.

Během 17 let jsme provedli úspěšnou migrací stovky klientů. Pomůžeme i vám.

  1. Domluvte se na konzultaci

    Stačí nám zanechat kontakt. Obratem se vám ozveme.

  2. Bezplatný návrh řešení

    Nezávazně probereme, jak vám můžeme pomoct. Navrhneme řešení na míru.

  3. Profesionální realizace

    Připravíme vám prostředí pro bezproblémovou migraci dle společného návrhu.

Zanechte nám svůj e-mail nebo telefon




    Nebo nás kontaktujte napřímo

    +420 246 035 835 V provozu 24/7
    konzultace@vshosting.cz
    Zkopírovat
    Obratem se vám ozveme