fbpx
vshosting~

Pojďte s námi zdarma na E-shop Expo 2018 a koukněte, co nového jsme v únoru připravili pro naše klienty.

Volné vstupy na E-shop Summit & Expo 2018!

Ve dnech 16. 3. a 17. 3. nás můžete potkat na E-shop Summit & Expo 2018  – největší konferenci a veletrhu pro e-shopaře. A jelikož jsme jedním z vystavovatelů, máme pro vás soutěž o vstupenky (koukněte do 2. 3. na náš Facebook). Pokud se nestihnete zúčastnit Facebookové soutěže, můžete využít exkluzivní slevu na vstupné – zadejte slevový kupón VSHOSTING při registraci a máte základní vstupné na E-shop Expo za 49 Kč nebo slevu 20 % na ostatní vstupy!

Chcete vidět, jak vypadá útok na e-shop? Chcete se dozvědět, jaké jsou důvody, že se některé webové stránky načítají pomalu? Tak přijďte na naše přednášky:

  • “Technické hrozby pro e-shopy – simulace útoku a praktické tipy” s Damirem
  • “Proč je to tak pomalý” s Davidem

Mimo jiné se můžete těšit i na soutěže, slevy na produkty a tématické občerstvení u stánku VSHosting a SnackHost!

Informace o akci najdete na www.eshopsummit.cz

VSHosting DNS  CloudDNS

Po mnoha měsících příprav dojde v noci z 14. na 15. 3. k upgradu autoritativních DNS serverů VSHosting. Nová DNS infrastruktura počítá s použitím nové technologie (PowerDNS + KnotDNS – na Knotu běží například i celá zóna domény .cz), která je rychlejší, modernější a spolehlivější než aktuálně použité produkty, na kterých běží naše hlavní autoritativní DNS servery mnoho let. Z pohledu klientů nedojde k žádné změně a ani není očekáván žádný výpadek či nedostupnost DNS.

Po dokončení bude rovněž možno použít třetí autoritativní DNS server, který je již jako první z našich DNS serverů anycastový a využívá globální VSHosting CDN infrastrukturu, díky čemuž bude DNS provozně bezpečnější (je provozováno na mnoha nezávislých místech po celém světě) a budou zajištěny rychlejší reakce DNS serverů zahraničním uživatelům. U CZ domén, které využívají NAMESET v naší správě, přibude postupně třetí DNS server automaticky bez jakéhokoliv nutného zásahu do domény ze strany uživatele či vlastníka domény. Pro domény ostatních koncovek budou uživatelé informováni o adrese třetího DNS serveru, který bude možno u registrátora nastavit (nebude to však nutné).

CloudMail – release notes

V noci z 26. 2. na 27. 2. a v noci z 28. 2. na 1. 3. 2018 dojde k aktualizaci vnitřních komponent služby CloudMail. V průběhu aktualizace nedojde k nedostupnosti poštovních služeb, pouze ke krátké nedostupnosti API a GUI pro správu CloudMailu. Po této aktualizaci dojde k následujícím změnám a vylepšením:

Notifikace o překročení limitu

CloudMail bude nově notifikovat klienta o blížícím se zaplnění kvóty (90 %) a o překročení kvóty celého klientského účtu. Notifikováni budou vždy všichni uživatelé s administrátorskými právy k celému klientskému účtu. Doporučujeme tedy mít nastaven alespoň jeden takový účet.

CloudMail bude nově notifikovat klienta o blížícím se zaplnění uživatelem nastavené kvóty pro doménu (90 %) a o překročení uživatelem nastavené kvóty pro doménu. Notifikováni budou vždy všichni uživatelé s administrátorskými právy k celému klientskému účtu. Doporučujeme tedy mít nastaven alespoň jeden takový účet.

Podpora ManageSieve

CloudMail bude plně podporovat uživatelské sieve skripty, které bude možno ovládat ve webmailu RoundCube. Funkcionalita slouží pro třídění zpráv na straně serveru. Z pohledu požadavků na rozšíření funkčnosti CloudMailu šlo o nejčastější požadavek ze strany uživatelů.

Nová služba CloudStorage / Object Storage

Nabídku Cloud Storage brzy rozšíří nabídka Object Storage, který bude disponovat API plně kompatibilním s S3, neomezeným počtem requestů a, pro early bird klienty, rovněž neomezeným přenosem dat. Object Storage bude dostupný od 1. 5. 2018.

Test diesel generátorů

V pátek 23. 2. proběhl test všech dieselových generátorů. Zkouška byla záměrně prováděna v časných ranních hodinách, abychom vyzkoušeli generátory v teplotách kolem -10°C. Test proběhl úspěšně – generátory i náš tým techniků obstáli na jedničku! ?

Během 17 let jsme provedli úspěšnou migrací stovky klientů. Pomůžeme i vám.

  1. Domluvte se na konzultaci

    Stačí nám zanechat kontakt. Obratem se vám ozveme.

  2. Bezplatný návrh řešení

    Nezávazně probereme, jak vám můžeme pomoct. Navrhneme řešení na míru.

  3. Profesionální realizace

    Připravíme vám prostředí pro bezproblémovou migraci dle společného návrhu.

Zanechte nám svůj e-mail nebo telefon




    Nebo nás kontaktujte napřímo

    +420 246 035 835 V provozu 24/7
    konzultace@vshosting.cz
    Zkopírovat
    Obratem se vám ozveme