fbpx
Damir Špoljarič

Před 10 lety jsme jako jednu z našich služeb spustili sdílený hosting pod samostatným brandem HostingPark.cz. Za 10 let služba získala tisíce českých a slovenských zákazníků. Nyní službu HostingPark nahrazujeme o generaci novější službou s modernějšími technologiemi v cloudovém prostředí.

Co je to HostingPark

HostingPark.cz je služba sdíleného webhostingu a multihostingu od 29Kč měsíčně pro webové prezentace malého rozsahu.

Proč budeme HostingPark  ukončovat

1. Zastaralost použitých technologií – HostingPark používá zastaralé technologie, zejména PHP verze 5.2/5.3 a s tím související další software, který již není mnoho let podporovaný autory.

2. Směr firmy – VSHosting se již mnoho let vydává cestou individuálních managed a cloudových služeb pro tisíce serverů a je v těchto službách největším providerem ve Střední Evropě. Díky špičkové infrastruktuře, například datacentru ServerPark, celoevropské datové a CDN infrastruktuře, využívají naše služby velké internetové projekty nejen v ČR.

Co služby HostingPark nahradí?

HostingPark nahrazuje modernější služba, která nemá na českém trhu obdoby. Je jí služba SnackHost Cloud Hosting.

Mezi její hlavní výhody patří:

1. Cloudové účtování per site, per day bez nutnosti předplácení a závazků
2. Dostupnost hostovaných webů až 99,999% díky cloudové technologii a high-availability
3. Podpora u běžného webhostingu neobvyklých technologií – SSH, GIT, Composer, drupal tools (drush, drupal console)
4. Garantovaný výkon
5. Neomezený diskový prostor
6. Let’s encrypt certifikáty
7. Volba PHP včetně verze 7.1 a možnost změny verze kdykoliv
8. Podpora MySQL (MariaDB) i PostgreSQL

Jde tedy o ideální multihostingové řešení nové generace, které v dnešní době využívá již přes 500 zákazníků. Služba byla spuštěna před více než rokem, je provozována naší dceřinnou společností a využívá stejně špičkovou infrastrukturu jako VSHosting.

SnackHost Cloud Hosting lze bezplatně na 30 dní vyzkoušet. Stačí se zaregistrovat na adrese https://admin.snackhost.com/sign/register.

Všem klientům, kteří ze služby HostingPark přejdou do služby SnackHost darujeme kredit ve výši 1000CZK a trvale nastavené ceny (netýká se domén) o 10% levněji. Po registraci nás stačí kontaktovat přes ticket SnackHostu nebo na konzultace@vshosting.cz?

Jsme Vám plně k dispozici pro poskytnutí součinnosti a rad, jak lze služby zmigrovat ze služby HostingPark do SnackHostu. Je pouze potřeba počítat s tím, že SnackHost podporuje PHP až od verze 5.4 (konkrétně 5.4, 5.6, 7, 7.1), PHP verze 5.2 a 5.3 tak již  podporovány nebudou.

Jaký bude postup ukončení?

Registrace pro nové klienty na HostingPark.cz byla pozastavena již před rokem. Ukončení služby bude probíhat pozvolna a nejde o žádnou zbrklou hurá akci.

Postup ukončení:
1. Zasílání výzev k platbě (zálohových faktur) na roční prodloužení služeb bude probíhat až do 31.1.2018 (výzva na služby končící do 31.3.2018). Služby, které budou končit v období do 31.3.2018 tak budou mít možnost být ještě o rok prodlouženy, tzn do 31.3.2019
2. Služby, které budou končit po 31.3.2018, již nebudou prodlužovány a budou ukončeny na konci svého předplaceného období.

Během 17 let jsme provedli úspěšnou migrací stovky klientů. Pomůžeme i vám.

  1. Domluvte se na konzultaci

    Stačí nám zanechat kontakt. Obratem se vám ozveme.

  2. Bezplatný návrh řešení

    Nezávazně probereme, jak vám můžeme pomoct. Navrhneme řešení na míru.

  3. Profesionální realizace

    Připravíme vám prostředí pro bezproblémovou migraci dle společného návrhu.

Zanechte nám svůj e-mail nebo telefon




    Nebo nás kontaktujte napřímo

    +420 246 035 835 V provozu 24/7
    konzultace@vshosting.cz
    Zkopírovat
    Obratem se vám ozveme