fbpx
Damir Špoljarič

V průběhu minulého týdne došlo k vyhlášení 15. ročníku jedné z nejvýznamnějších anket firemních webů roku 2016 – WebTop100. Ankety podobného významu a charakteru bedlivě sledujeme, jelikož již několik po sobě jdoucích let, se v nich na předních pozicích umisťují naši klienti.

Ve vshosting~ se zaměřujeme primárně na poskytování služeb zákazníkům, kteří tvoří internetový obsah. Jejich prací je vytvářet internetové prezentace, microsite, či globální efektivní digitální řešení. Péči o infrastrukturu, servery, zkrátka aspekty, které jsou pro jejich podnikání a fungování nezbytné, přenechávají profesionálům.

Právě tomuto segmentu poskytovaných služeb máme uzpůsobeno prvotřídní technické zázemí a interní procesy nastaveny přesně tak, abychom byly těmi nejkvalitnějšími partnery podobně úspěšných firem, které za svojí práci opakovaně získávají významná ocenění.

Obecně byl pro nás letošní rok přelomovým. Vstoupili jsme do asociace.biz, ve které se aktuálně staráme o servery drtivé většiny členů, úspěšně byla do provozu zapojena i druhá etapa datacentra ServerPark a podařilo se dotáhnout několik významných obchodních strategických partnerství.

Výsledkem naší usilovné, několikaleté systematické práce, kdy jsme především partnerem zajišťujícím vždy prvotřídní support, vysoce dostupnou infrastrukturu, a v neposlední řadě poskytovatelem přesně toho, co klienti pro svůj chod potřebují, je fakt, že v drtivé většině vyhlašovaných kategorií se na nejvyšších stupních umístily právě firmy běžící u nás. V některých z kategorií obsadily dokonce všechny tři nejvyšší pozice.

Zvláštní pozornost pak vzbudila kategorie oceňující jednotlivé agentury, kdy díky firmám Aitom, PragueBest a Wunderman můžeme říci, že 3 z 5 nejlepších agentur běží v našem ServerParku. Speciálně chceme k úspěchu poblahopřát vítězné digitální agentuře roku 2016 v kategorii speciálních ocenění – firmě Giant, která, jako náš klient, získala nejvíce prvenství a medailových umístnění v jednotlivých kategoriích.

Jsme velice pyšní, že můžeme být partnerem takto úspěšných firem.

Během 17 let jsme provedli úspěšnou migrací stovky klientů. Pomůžeme i vám.

  1. Domluvte se na konzultaci

    Stačí nám zanechat kontakt. Obratem se vám ozveme.

  2. Bezplatný návrh řešení

    Nezávazně probereme, jak vám můžeme pomoct. Navrhneme řešení na míru.

  3. Profesionální realizace

    Připravíme vám prostředí pro bezproblémovou migraci dle společného návrhu.

Zanechte nám svůj e-mail nebo telefon




    Nebo nás kontaktujte napřímo

    +420 246 035 835 V provozu 24/7
    konzultace@vshosting.cz
    Zkopírovat
    Obratem se vám ozveme