fbpx
Damir Špoljarič

S rozvojem aplikací založených na microservices architektuře s použitím kontejnerizovaného řešení (Docker, LXC..) roste i poptávka po službě, která by provozovatelům takových aplikací zajistila plně spravovanou, tedy managed, platformu. 

vshosting~ tak jako první firma v ČR a SR přináší privátní cloud s plně spravovaným řešením pro Docker založený na open-source orchestračním řešení Kubernetes. Nová služba se jmenuje Managed Platform for Kubernetes.

Jedná se o „spin-off“ tradičních managed služeb pro rozsáhlou architekturu za použití technologie Docker. Jde tedy o řešení pro aplikace, které jsou již pro Docker vytvořeny a které potřebují maximální flexibilitu a škálovatelnost.

Managed Platform for Kubernetes zajistí uživatelům:

  • infrastrukturu jako službu – buď ve vshosting~ cloudu nebo na fyzických serverech
  • plně spravovanou Kubernetes orchestraci a všechny související služby této infrastruktury jako je load balancing, object storage případně shared-filesystem storage a také tradiční full managed služby pro související persistentní služby (SQL a NoSQL databáze, RabbitMQ apod.), kde provoz těchto služeb není v Dockeru obecně doporučován a pro vývojáře tvoří blackbox, který „musí prostě fungovat“
  • monitoring a zálohování
managed Kubernetes cluster

Managed Platform for Kubernetes je služba, která vyžaduje individuální přístup a odladění platformy na míru klientské aplikaci včetně build & deploy procesu. vshosting~ nabízí také doplňkovou službu auditu klientských šablon a souvisejícího serverového nastavení. Jedinou odpovědností klienta (resp. jeho vývojářů či DevOps) tak zůstává odpovědnost za provoz jednotlivých kontejnerů a obsažené klientské aplikace jako celku vzhledem k filosofii Docker aplikací.

Více informací o službě Managed Platform for Kubernetes najdete zde: https://vshosting.cz/kubernetes/

Během 17 let jsme provedli úspěšnou migrací stovky klientů. Pomůžeme i vám.

  1. Domluvte se na konzultaci

    Stačí nám zanechat kontakt. Obratem se vám ozveme.

  2. Bezplatný návrh řešení

    Nezávazně probereme, jak vám můžeme pomoct. Navrhneme řešení na míru.

  3. Profesionální realizace

    Připravíme vám prostředí pro bezproblémovou migraci dle společného návrhu.

Zanechte nám svůj e-mail nebo telefon




    Nebo nás kontaktujte napřímo

    +420 246 035 835 V provozu 24/7
    konzultace@vshosting.cz
    Zkopírovat
    Obratem se vám ozveme