fbpx
Damir Špoljarič

Podívejte se na hlavní důvody, proč stovky klientů volí dedikované servery od vshosting~.

Customizace konfigurace

Více než 40 % našich klientů využívá individuální konfiguraci dedikovaných serverů. Klientům zajišťujeme dedikované servery od řešení s výkonnými procesory až po řešení s například 1 TB RAM.

Okamžitý servis a upgrade

Jako jediná firma v ČR garantujeme opravu či výměnu serveru při poruše do 60 minut. Průměrně server opravíme do 25 minut :-). Skladem držíme stovky náhradních serverů přímo v datacentru a jsme tak schopni reagovat okamžitě. Stejně rychle můžeme provést i upgrade serveru či jeho výměnu za naprosto odlišnou konfiguraci s pouhým přehozením pevných disků.

Monitoring a vzdálený management v ceně

Každý dedikovaný server monitorujeme a v případě nedostupnosti serveru například z důvodu přetížení do 5 minut voláme klientovi a pomáháme mu v případě, že je nedostupnost zapříčiněná právě z důvodu problému na straně hardware serveru.

Všechny dedikované servery jsou zapojeny do centrální management sítě a klienti tak mohou přes naši webovou aplikaci KVM Proxy přistupovat na management dedikovaných serverů, sledovat log hardware serveru, dostat se na konzoli serveru (KVM), provést vzdálený boot či fyzicky restartovat server a to vše přes centrální rozhraní s maximálním pohodlím, což ocení zejména klienti, kteří mají více serverů.

Opravdu pořádná konektivita

Každý server je připojen do sítě 2x 1 Gbps (redundance pomocí LACP) do dvou oddělených switchů v režimu active-active, takže lze využívat plnou rychlost 2 Gbps. Volitelně nabízíme rychlost 2x 10 Gbps.

vshosting~ neslibuje nereálné a jeho páteřní síť je připravena na velké datové toky. Používáme ze všech hostingových firem nejlepší síťový hardware.

Jsme členem 4 peeringových center ve 3 zemích a naši evropskou infrastrukturu dále rozšiřujeme. Výhledově plánujeme i upgrade na 2x 100 Gbps do NIX.CZ. Technologie je na to již připravena.

Redundance

Používáme výhradně dvouzdrojové servery či servery s propojením s STS switchi, abychom plně využili vlastnosti špičkového datacentra a jeho infrastruktury energetiky. Díky tomu jsme schopni smluvně garantovat vysokou garanci dostupnosti.

Podívejte se do zákulisí záložních systémů našeho datacentra: https://www.youtube.com/watch?v=5lHvzvU6BWY

Kompletní správa fyzické infrastruktury – vše co potřebujete

Pro ty největší internetové projekty zajišťujeme komplexní infrastrukturu jako službu. K dedikovaným serverům tak nabízíme například tyto doplňkové služby:

– privátní sítě mezi servery (klientské VLAN)
– pronájem NetApp storage či prostoru na našem CloudStorage SSD/SAS pro centrální uložiště (NFS/iSCSI)
– špičkový premium AntiDDoS (Radware řešení)
– VPN as a Service
vshosting~ CDN

A další.

Více na https://vshosting.cz/dedicated-servers/

Během 17 let jsme provedli úspěšnou migrací stovky klientů. Pomůžeme i vám.

  1. Domluvte se na konzultaci

    Stačí nám zanechat kontakt. Obratem se vám ozveme.

  2. Bezplatný návrh řešení

    Nezávazně probereme, jak vám můžeme pomoct. Navrhneme řešení na míru.

  3. Profesionální realizace

    Připravíme vám prostředí pro bezproblémovou migraci dle společného návrhu.

Zanechte nám svůj e-mail nebo telefon




    Nebo nás kontaktujte napřímo

    +420 246 035 835 V provozu 24/7
    konzultace@vshosting.cz
    Zkopírovat
    Obratem se vám ozveme