fbpx
Damir Špoljarič

ServerPark jsme otevřeli v srpnu loňského roku 2015 a již po půl roce byla celá první část ServerParku (první etapa) plná. Nyní tedy rozšiřujeme ServerPark o další etapy, čímž bude prostor a technologické vybavení rozšířeno na finální stav 8000 serverů. Další etapa bude dokončena v létě a již nyní je prodána téměř 1/3 této rozestavěné kapacity.

Co nás při rozšiřování čeká? Stavíme další strojovnu chlazení, která bude obsahovat 5x 120kW chladící jednotky, rozšiřujeme rozvodnu o další velké rozvaděče a instalujeme další UPS a bateriové sady. Stejně jako první etapa, tak i tato je realizována v souladu s nejvyššími standardy. V každém racku jsou dva nezávislé přívody ze dvou generátorů, ze dvou trafostanic a ze dvou UPS, které jsou navíc v zálohovaném režimu na každé větvi N+1. Servery, které mají jen jeden zdroj, jsou instalovány do racků s STS (Static Switch), což je polovodič zajišťující rychlé přepnutí mezi větvemi při výpadku celé jedné větve bez dopadu na běžící servery.

Máte zájem o prohlídku ServerParku společnosti vshosting~ v době jeho rozšiřování? Napište nám na obchod@vshosting.cz a my vám rádi ukážeme, jak v praxi probíhá rozšiřování nejmodernějšího českého datacentra o další etapy.

Na fotografiích níže se můžete podívat jak stavba postupuje a jak jsou sály odděleny dočasnou sádrokartonovou a igelitovou příčkou pro zajištění bezprašného prostředí. Více informací v podobě celkového popisu datacentra i fotodokumentace ServerPark se můžete dozvědět na webu: www.serverpark.cz

Během 17 let jsme provedli úspěšnou migrací stovky klientů. Pomůžeme i vám.

  1. Domluvte se na konzultaci

    Stačí nám zanechat kontakt. Obratem se vám ozveme.

  2. Bezplatný návrh řešení

    Nezávazně probereme, jak vám můžeme pomoct. Navrhneme řešení na míru.

  3. Profesionální realizace

    Připravíme vám prostředí pro bezproblémovou migraci dle společného návrhu.

Zanechte nám svůj e-mail nebo telefon




    Nebo nás kontaktujte napřímo

    +420 246 035 835 V provozu 24/7
    konzultace@vshosting.cz
    Zkopírovat
    Obratem se vám ozveme