fbpx
vshosting~

Společnost VSHosting, s.r.o a společnost WEDOS Internet, a.s. tímto společně prohlašují, že žádná z nich k dnešnímu dni nedisponuje certifikací TIER IV udělovanou agenturou Uptime Institute, LLC.

Společnost VSHosting, s.r.o a společnost WEDOS Internet, a.s. tímto dále společně prohlašují, že k dnešnímu dni žádná z nich nemá ze strany žádné certifikační agentury oficiálně potvrzeno, že by její datové centrum aktuálně standardy pro udělení certifikace TIER IV splňovalo.

Společnost WEDOS Internet, a.s. prohlašuje, že v současné době o udělení certifikace TIER IV aktivně usiluje pro datové centrum WEDOS 2, které zamýšlí vybudovat v souladu se standardy certifikace TIER IV, a dne 31. května 2017 podala k agentuře Uptime Institute, LLC oficiální žádost o udělení certifikace TIER IV.
Společnost WEDOS Internet, a.s. dále prohlašuje, že v současné době neusiluje o udělení certifikace TIER IV pro datové centrum WEDOS 1.

Společnost VSHosting, s.r.o. tímto prohlašuje, že o udělení certifikace TIER IV udělované agenturou Uptime Institute, LLC. pro žádné své datové centrum v současné době neusiluje.

VSHosting, s.r.o.

Damir Špoljarič, jednatel

Jan Martinů, jednatel

WEDOS Internet, a.s.

Josef Grill, předseda představenstva




Během 17 let jsme provedli úspěšnou migrací stovky klientů. Pomůžeme i vám.

  1. Domluvte se na konzultaci

    Stačí nám zanechat kontakt. Obratem se vám ozveme.

  2. Bezplatný návrh řešení

    Nezávazně probereme, jak vám můžeme pomoct. Navrhneme řešení na míru.

  3. Profesionální realizace

    Připravíme vám prostředí pro bezproblémovou migraci dle společného návrhu.

Zanechte nám svůj e-mail nebo telefon




    Nebo nás kontaktujte napřímo

    +420 246 035 835 V provozu 24/7
    konzultace@vshosting.cz
    Zkopírovat
    Obratem se vám ozveme