fbpx
vshosting~

Spojujeme to nejlepší z AWS se špičkovou kvalitou vshosting~ podpory

Globální cloudová řešení, mezi nimiž Amazon Web Services platí za zlatý standard, jsou ve světě IT a e-commerce velmi oblíbená, a to z dobrých důvodů. Umožňují uživatelům bleskovou škálovatelnost, jejich datacentra najdete po celé zeměkouli a jejich známé značky mají punc spolehlivosti a kvality. Přesto jsme během let rozhovorů s našimi klienty stále naráželi na fakt, že i tito poskytovatelé mají své limity. Mezi těmi nejčastěji skloňovanými byla složitost nastavení, která zatěžovala jejich vývojáře, absence kvalitní podpory (případně podpora za horentní sumy) a také vysoká cena za provoz, jakmile velikost projektu překročila určitou hranici.

Proto jsme se rozhodli klientům, kteří preferují prostředí globálního cloudu nabídnout komplexní řešení, které spojí to nejlepší z AWS se špičkovou kvalitou podpory administrátorů od vshosting~. Díky naší expertíze dokážeme celé řešení optimalizovat, odlehčit tak vašim vývojářům, kteří se konečně může naplno věnovat programování, a ušetřit vám desítky procent nákladů na provoz infrastruktury.

Je pro vás AWS řešení se správou vshosting~ vhodné?

  1. Už máte infrastrukturu v AWS nebo ji tam chcete přesunout 
  2. Potřebujete provést cost optimalizaci jejího provozu
  3. Chcete si nechat infrastrukturu odladit od odborníků
  4. Péči o provoz AWS infrastruktury byste rádi přenechali specialistům
  5. Chcete mít vždy komu zavolat, když budete něco potřebovat změnit či opravit 
  6. Potřebujete ušetřit drahý čas vašich vývojářů, kteří se vám o infrastrukturu starají

Všechny tyto situace pro vás rádi vyřešíme. Vše přesně na míru vašemu IT prostředí a v nejvyšším standardu podpory, na který jste od vshosting~ zvyklí.

S optimalizací od vshosting~ můžete ušetřit až 70 % nákladů

70 % vám možná zní až příliš optimisticky, ale skutečně to v některých případech dokážeme – zejména pokud se rozhodnete z provozu celé infrastruktury v AWS přejít na hybridní řešení. Ale to trochu předbíháme. Pojďme se na celou cost optimalizaci podívat popořádku.

Příliš vysoké náklady jsou nejčastější stížností firem, které provozují infrastrukturu v AWS. Jakmile totiž přerostete z malého projektu do středního, nebo většího, velikost měsíčních faktur vám začne raketově narůstat. Je to zejména proto, že AWS si účtuje extra poplatky za řadu dílčích operací, které se pak velmi rychle nasčítají. Zároveň často vidíme, že celá infrastruktura není optimálně nastavena, a je proto velice neúsporná (a to dokonce i v případě, že si klient nechal řešení za nemalé peníze navrhnout od specializované firmy).

Další velké výdaje za provoz infrastruktury jsou často skryté v podobě nákladů na vývojáře, kteří se ve většině firem o AWS infrastrukturu starají. Vývojový tým už zpravidla stejně máte, takže to opticky vypadá, že vás správa hostingu “nic nestojí”. To je ale pouhá iluze. Vývojáři na tuto činnost nejsou specializováni, tráví jí proto často neúměrně mnoho času a výsledky nebývají ideální. Takže většinou platíte drahé hodiny programátorů, kteří přitom netráví čas tím, na co jste je skutečně najali. Tedy vývojem.

Po přesunu vašeho AWS řešení pod vshosting~ vám naši specialisté celou infrastrukturu odladí tak, aby poskytovala vašemu IT řešení maximální výkon za minimální náklady. Postarají se vám také o každodenní provoz a vše kolem operations, čímž ušetříte čas svých vývojářů, a tedy i zbytečné náklady na administraci z jejich strany. Klientům zajistíme celkové úspory v řádech desítek procent.

A jak je to s tím hybridním řešením?

Mnoho firem v AWS provozuje i části své infrastruktury, u kterých stojí za zvážení provoz mimo prostředí globálního cloudu. Typickým příkladem je velká databáze, u které platíte v AWS od určitého objemu za její provoz neúměrně vysoké částky, a ještě k tomu vám naúčtují poplatek za každou provedenou operaci.

V takovém případě můžete ušetřit nemalé finance přesunem persistentních služeb na vyhrazené řešení od vshosting~, kde vám nabídneme levnější provoz, nulové poplatky za zápisové operace v kombinaci s výrazně vyšším výkonem, vyšším SLA a lepšími možnostmi škálování

Spolu s výše popsanými optimalizačními kroky se obvykle dostaneme na úspory vyšší než 40 %, často až 70 %, za lepší výkon.

Nové AWS řešení, optimalizace stávajícího, nebo hybridní infrastruktura

Ať už infrastrukturu v AWS v současné době provozujete, nebo se na její přesun do globálního cloudu teprve chystáte, pomůžeme vám ji odladit do nejmenšího detailu a postaráme se o vše okolo operations. Zároveň minimalizujeme vaše náklady – v průměru klientům ušetříme 25 %, u hybridních řešení klidně až 70 %.

Nové řešení v AWS

Navrhneme a zprovozníme pro vás kompletní infrastrukturu v AWS. K tomu získáte 24/7 správu zkušených administrátorů vshostingu, nonstop podporu a monitoring bez navýšení nákladů.


  • Podpora administrátorů 24/7
  • Návrh infrastruktury na míru
  • Vše včetně databází a storage
  • Každodenní zálohování

icon
Individuální řešení na míru

Optimalizace stávajícího AWS řešení

Celé vaše řešení v AWS vylepšíme, postaráme se o jeho provoz, a ještě zařídíme úsporu v desítkách procent. Administrátoři se o vás budou starat 24/7.


  • Cost optimalizace
  • Podpora administrátorů 24/7
  • Nonstop správa a monitoring
  • Každodenní zálohování
  • Návrh infrastruktury na míru

icon
Individuální řešení na míru

Hybridní řešení v AWS

Možnost výrazných úspor kombinací AWS a vshosting~ infrastruktury. Kompletní správu celého hybridního řešení vám 24/7 zajistí seniorní administrátoři.


  • Extrémní vertikální škálování
  • Cost optimalizace
  • Podpora administrátorů 24/7
  • Nonstop správa a monitoring
  • Návrh infrastruktury na míru
  • Každodenní zálohování

icon
Individuální řešení na míru

Chcete se dozvědět více? Napište na konzultace@vshosting.cz, nebo si přečtěte o nové službě zde.

Během 17 let jsme provedli úspěšnou migrací stovky klientů. Pomůžeme i vám.

  1. Domluvte se na konzultaci

    Stačí nám zanechat kontakt. Obratem se vám ozveme.

  2. Bezplatný návrh řešení

    Nezávazně probereme, jak vám můžeme pomoct. Navrhneme řešení na míru.

  3. Profesionální realizace

    Připravíme vám prostředí pro bezproblémovou migraci dle společného návrhu.

Zanechte nám svůj e-mail nebo telefon




    Nebo nás kontaktujte napřímo

    +420 246 035 835 V provozu 24/7
    konzultace@vshosting.cz
    Zkopírovat
    Obratem se vám ozveme