fbpx
Damir Špoljarič

vshosting~ oficiálně uvedl nabídku CDN, která slouží pro akceleraci rychlosti webů a snížení zátěže na serverech klientů. vshosting~ CDN běží již od listopadu loňského roku a od té doby byla v pilotním provozu nasazena u prvních několika set klientů. Nyní je služba nabídnuta veřejně: https://vshosting.cz/services/cdn

Evropa a USA jsou prioritou

vshosting~ CDN pokrývá USA a Evropu a je postavena na vlastní infrastruktuře vshosting~. Dle klientů, kteří přešli od konkurence, drží vshosting~ CDN vysokou laťku z hlediska zrychlení webu a latencí. Dále má vshosting~ v plánu rozšiřovat CDN síť od Ruska, Asie a Jižní Ameriky.

Nové funkce

vshosting~ staví CDN na ultravýkonné infrastruktuře s fullSSD poli a ohromnému množství operační paměti, aby bylo možné všechny používané cachované soubory distribuovat uživatelům z nejrychlejší možné paměti. Samozřejmostí jsou prvky jako podpora http/2, Let’s Encrypt nebo možnost volby, zda se má CDN řídit http hlavičkou na serveru klienta, či zda se má nastavení cache vynutit přímo na straně CDN. V klientském rozhraní je možnost i volby lokality, pro které je CDN účinná.

Mezi unikátní vlastnosti vshosting~ CDN patří také pracně vyjednané individuální vlastnosti propojení s klíčovými globálními TIER1 operátory, takže se vshosting~ CDN daří směrovat například americké uživatele na americkou část CDN a evropské uživatele do Evropy a to i v případě operátorů, kteří jsou s CDN propojeni na více kontinentech a často tak u konkurenčních CDN. Například veškerý traffic k dané CDN směrují pouze na jedno místo propojení, čímž se pro část uživatelů daného operátora vytrácí všechny výhody v podobě zrychlení webu.

CDN za výhodné ceny

vshosting~ CDN neomezuje ani nezpoplatňuje množství requestů a cena je založena pouze na množství přenesených dat. Cena je nastavena oproti konkurenčním službám výhodněji a klient má navíc možnost zvolit některý ze zvýhodněných balíčků nebo využívat Pay As You Go metodu.

Implementace služby vshosting~ CDN je velice jednoduchá a vshosting~ nabízí 14 denní bezplatné zkušební období.

Více informací na https://vshosting.cz/services/cdn

Během 17 let jsme provedli úspěšnou migrací stovky klientů. Pomůžeme i vám.

  1. Domluvte se na konzultaci

    Stačí nám zanechat kontakt. Obratem se vám ozveme.

  2. Bezplatný návrh řešení

    Nezávazně probereme, jak vám můžeme pomoct. Navrhneme řešení na míru.

  3. Profesionální realizace

    Připravíme vám prostředí pro bezproblémovou migraci dle společného návrhu.

Zanechte nám svůj e-mail nebo telefon




    Nebo nás kontaktujte napřímo

    +420 246 035 835 V provozu 24/7
    konzultace@vshosting.cz
    Zkopírovat
    Obratem se vám ozveme