fbpx

Premiere Cinemas využívá dedikované servery vshostingu. Výsledkem je méně práce s jejich údržbou

~

Firma vshosting~ navrhla řešení, které nejen splnilo naše požadavky, ale které nám poskytuje i větší přidanou hodnotu.

icon -

Premiere Cinemas v číslech

icon -
3

multikina

icon -
18

sálů

icon -
3202

míst k sezení

icon -
Dolby Atmos

technologie

Máte zájem o podobný hosting? Pojďme si nezávazně promluvit.

Provozovatele tří multiplexů v České republice není snad ani třeba představovat. Premiere Cinemas symbolizuje zážitek z nového filmu, očekávání akce, napětí, romantiky a vtipných scén.

Na začátku spolupráce s vshostingem mělo Premiere Cinemas v jednotlivých kinech dosluhující vlastní servery. Ty se používaly pro běh softwarového balíku pro prodej a rezervaci vstupenek a občerstvení. Jednalo se tedy o tři samostatné instalace stejného softwaru. Toto řešení vyžadovalo provádět úkony jako je údržba, aktualizace, zálohy apod. v každé lokalitě. Svou architekturou tedy bylo poměrně zastaralé, nicméně odpovídalo době svého vzniku.

Aktuálně provozované služby

Při výběru poskytovatele hostingu jsme si nechali poradit od dlouholetých dodavatelů. Oba se jednoznačně shodli a doporučili vshosting~

Při úvahách nad novým řešením v Premiere Cinemas společně s dodavatelem softwaru došli k názoru, že bude lepší místo tří instancí instalovat jen jednu. Tedy nepoužít už hardware přímo na místě, ale využít zázemí externího poskytovatele.

A to budou využívat všechny multiplexy najednou. Tato varianta se osvědčila. Multiplexy tak mohou jednoduše sdílet společné informace. Navíc získají ucelené podklady pro reporting na jednom místě. Dodavatel webu THINline doporučil pro hosting využít služeb vshostingu.

Při konečném výběru pro nás bylo důležité, že se jedná o českou firmu, která je fyzicky blízko. Zároveň jsme dali na doporučení dlouholetého partnera, se kterým jsme spokojeni. A vyplatilo se.

Přitom původně přicházel Premiere Cinemas s poptávkou trochu jiného řešení, ale navržený dedikovaný server jim za relativně stejné náklady poskytuje navíc i prostor pro realizaci dalších malých projektů. Například plánují i přesun serveru s účetním softwarem právě na dedikovaný server. Změna řešení nasměrovala Premiere Cinemas k úpravě internetové konektivity do jednotlivých lokalit a zajištění záložních konektivit pro případ výpadku hlavní konektivity. Pravděpodobnost výpadku je tak zcela minimalizována a zodpovědní lidé si mohou užívat klid a neřešit zbytečné problémy.

Software zajišťující prodej i rezervace vstupenek Premiere Cinemas běží na serverové infrastruktuře vshostingu

Aktuálně Premiere Cinemas ve virtuálním prostředí vshostingu běží softwarový balík od společnosti Unique s názvem Rosetta POS, který pro jejich multiplexy zajišťuje prodej vstupenek a občerstvení na pokladnách. Rovněž zpracovává požadavky na prodej a rezervace vstupenek z webových stránek, zajišťuje odpovídající reporting k těmto činnostem, spravuje ceny a slevy produktů, zákaznický věrnostní program, databázi vydaných poukazů na vstupenky a evidenci a správu skladových zásob zboží a surovin.

Tento software také řídí obsah na reklamních displejích ve foyer multiplexů, poskytuje informace zákazníkům o představeních v jednotlivých sálech, provádí validaci vstupenek atd. Je proto nesmírně důležité, aby vše běželo tak, jak má. “Přechod k vshosting nám umožnil lépe pracovat s nastavením hardwarových prostředků a jejich utilizací. Díky dlouhodobé spolupráci mohu říci, že nám změna řešení přinesla dokonce i méně práce s běžnou údržbou hardwaru serverů, ale i softwaru jako takového. Některé činnosti navíc již nejsou potřeba vůbec, některé se provádějí jen jednou, místo vícekrát,” doplňuje Jan Procházka, technický ředitel Premiere Cinemas.

Mně osobně přinesla změna poskytovatele hostingu a přechod k vshostingu klid. Vím, že pravděpodobnost výpadku služby kvůli hardwarové chybě je minimalizována.

Během 17 let jsme provedli úspěšnou migrací stovky klientů. Pomůžeme i vám.

  1. Domluvte se na konzultaci

    Stačí nám zanechat kontakt. Obratem se vám ozveme.

  2. Bezplatný návrh řešení

    Nezávazně probereme, jak vám můžeme pomoct. Navrhneme řešení na míru.

  3. Profesionální realizace

    Připravíme vám prostředí pro bezproblémovou migraci dle společného návrhu.

Zanechte nám svůj e-mail nebo telefon




    Nebo nás kontaktujte napřímo

    +420 246 035 835 V provozu 24/7
    konzultace@vshosting.cz
    Zkopírovat
    Obratem se vám ozveme